igraonica INFERNO
3 posters
Omega Gaming :: Kanter :: Igraonice
Page 1 of 1
igraonica INFERNO
Dakle da krenem od matichne igraonice a to je INFERNO. Inferno se nalazi kod shkole dositej obradovic i swojim igrachima nudi:
shiroku paletu igrica, uziwanje uz ACER "tanacke" monitore od 19", dajte washoj ruci trenutno najbolji mish po izboru wecine igracha MX-518, kompjuteri su prawe male azdaje, atmosfera xtra dobar i prowod tako da se i CW mechewi odigrani owde prowode uz zezanje Dodjite da se igramo zajedno! igraonica INFERNO
shiroku paletu igrica, uziwanje uz ACER "tanacke" monitore od 19", dajte washoj ruci trenutno najbolji mish po izboru wecine igracha MX-518, kompjuteri su prawe male azdaje, atmosfera xtra dobar i prowod tako da se i CW mechewi odigrani owde prowode uz zezanje Dodjite da se igramo zajedno! igraonica INFERNO
zli_wuk- Posts : 148
Re: igraonica INFERNO
Danas je odradjen CS u igraonici i podignut na bolji nivo! Novi pecevi nova stelovanja! CS perfektno sada radi! Dodjite i uverite se!!!
samo tako neso i nekak krene kako treba a nadam se da hoce, pozdrav
sluc@jni_prol@znik- Posts : 28
Hvala puno na lepim zeljama!!!
pozdrav zli wuche.Za igraonicu svaka chast Nesho.Wuche ja bih te zamolio ako mozesh da mi odrzish neki chas srpskog jezika jer ja nisam siguran za ovaj zadatak:
dositej obradovic ili Dositej Obradovic kao shto pishe u najavi igraonice INF.
dositej obradovic ili Dositej Obradovic kao shto pishe u najavi igraonice INF.
2good4you | L0k!.- Posts : 31
da, pishe se Dositej Obradovic ali ja imam rtd tastaturu na kojoj caps i shift nekad ne rade pa ispadne njesra a malo i nawike malih slowa swe u swemu sxwatio si shta je
Ok!
Valjda ne se ljutish zbog owe poruke to je swe shala!
Valjda ne se ljutish zbog owe poruke to je swe shala!
2good4you | L0k!.- Posts : 31
Omega Gaming :: Kanter :: Igraonice
Page 1 of 1